Shiatsu bij zwangerschap

 

Een zwangere vrouw kan nooit genoeg ondersteund en verwend worden!

 

Het lichaam van een zwangere vrouw krijgt enorm veel te verwerken (te verduren) tijdens (en ook nog na) de zwangerschap. Het is dan ook vaak tijdens en na zwangerschappen dat gezondheidsklachten en kwaaltjes de kop op beginnen te steken. Reden te meer om je lichaam extra goed te laten verzorgen tijdens deze periode. Shiatsu biedt hier een uitstekende ondersteuning voor. 

Ook de baby in wording kan alleen maar baat hebben bij een gezonde en ontspannen moeder zodat hij goed kan groeien en bloeien. 

 

Zenzi biedt aan zwangere vrouwen specifieke zwangerschapsbehandelingen: aangepaste shiatsubehandelingen, gesprekken ter voorbereiding op de bevalling waarin in een veilige omgeving angsten en bezorgdheden van allerlei aard kunnen worden geuit, besproken en behandeld. Tips voor een vlotte zwangerschap en bevalling. Voedingsadvies (ook ter ondersteuning van de typische zwangerschapskwaaltjes). 

Vooral naar het einde van de zwangerschap toe, is het zalig om je zwangere buik neer te vleien op het speciaal voor zwangerschap ontworpen bodycushion, zodat je nog eens op een veilige manier voluit op je buik kan liggen en je heerlijk kan laten masseren. 

 

Ook na de bevalling kan er verder gewerkt worden aan de nodige ontspanning en herstel van je lichaam. Kom gerust ook eens samen met je baby langs zodat die ook eens een relaxerende behandeling kan krijgen. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar (als je baby net slaapt, kan ik jou behandelen, wordt hij wakker dan is het de beurt aan je baby, enz...). 

 

Je kan kiezen voor een eenmalige behandeling of een (voordeliger) zwangerschapspakket van 5 sessies bestellen (of je cadeau laten doen...). Klik hier voor tarieven.